Peltisepäntyöt mittatilauksena Oulun seudulla

Yhteystiedot

Kempeleen Ilmastointitekniikka on erikoistunut ilmastoinnin peltisepäntöiden tekoon. Mittatilauksena valmistetut peltisepäntyöt varmistavat ilmastointitöiden optimaalisen toteutuksen ja ilmastoinnin toiminnan.

Meiltä onnistuvat vaativammatkin toimeksiannot. Toimimme Oulussa ja lähikuntien alueella, mutta tarpeen vaatiessa työskentelemme muuallakin Suomessa.

Yhteystiedot

Laadukkaista materiaaleista asiakkaan tarpeisiin

Peltisepäntyömme toteutetaan aina laadukkaista materiaaleista, jolloin taataan lopputuotteen kestävyys. Työt kustomoidaan myös aina kohteen sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti, jolloin varmistetaan peltitöiden sopivuus juuri kyseessä olevan kohteen ja asiakkaan tarpeisiin. 

Peltityöt valmistetaan omassa verstaassamme, jolloin voimme taata materiaalien korkealaatuisuuden ja oikeiden työvälineiden käytön.
Asiakkaitamme ovat julkinen sektori sekä yritykset. Valmistamme peltisepäntöitä muun muassa rakennusliikkeiden ja LVI-yritysten tarpeisiin.

Ilmastoinnin peltityöt

Erikoisosaamistamme on ilmastointijärjestelmien peltityöt. Valmistamme muun muassa ilmastointikanavat ja -laitteet mittatilauksena. Ammattilaisemme ovat tarvittaessa apunasi myös peltitöiden asianmukaisessa mitoituksessa ja asentamisessa. Alalta kertyneen pitkän kokemuksen ansiosta meiltä onnistuvat vaativammatkin urakat. Pystymme valmistamaan ilmastoinnin erikoisosat kaikenlaisiin ilmastointijärjestelmiin. 

Rakennuspeltityöt

Ilmastoinnin peltitöiden lisäksi meiltä onnistuu myös erilaiset rakennuspeltityöt. Valmistamme mm. piipunhatut ja pellitykset asiakkaan tarpeisiin räätälöityinä. Peltityöt toteutetaan laadukkaasti ja aikataulussa. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli tarvitset peltitöiden varmaa osaajaa. 

Ilmastointiurakoinnin kaikki palvelut Kempeleen Ilmastointitekniikka Oy:ltä

Kempeleen Ilmastointitekniikka Oy on LVI- ja ilmastointiurakoinnin kokenut ammattilainen, jolta saat kaikki urakassa tarvittavat palvelut saman katon alta. Toteutettavat työt hoidetaan joko osaavien työntekijöidemme tai luotettavien yhteistyökumppaniemme toimesta – saat kuitenkin kaikki palvelut kauttamme. Peltisepäntyöt räätälöidään juuri kohteen ja asiakkaan tarpeisiin, jotta taataan niiden paras sopivuus käyttötarkoitukseen. 

Toimimme Oulun sekä lähikuntien seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!